Doe mee

Niet van toepassing

Laat kinderen meedoen! Leergeld ondersteunt kinderen uit gezinnen met geldzorgen. Denk hierbij aan ondersteuning door middel van een laptop of een fiets. We vinden het belangrijk dat elk kind echt kan meedoen. Jouw bijdrage zorgt ervoor dat elk kind kansrijk is en kennis, vaardigheden en eigenwaarde ontwikkelt.

Doe mee als vrijwilliger


Zet je in voor de mensen in jouw omgeving. Leergeld Breda is altijd op zoek naar betrokken vrijwilligers. Neem contact met ons op als jij je zou willen inzetten voor onze doelgroep. Klik hier om je gegevens achter te laten.

Doe mee als donateur


Periodieke gift

Door elke maand een vast bedrag te geven, kunnen we beter bouwen aan Stichting Leergeld Breda. Het geeft ons de mogelijkheid om met meer zekerheid kinderen te helpen.

Wil je een periodieke gift doen?:

Eenmalige gift

Je kan ook een eenmalige gift geven, dit kan op 2 manieren:

  • Zelf donatie overmaken op rekeningnummer NL49 INGB 0673 6919 77 ten name van Stichting Leergeld Breda.
  • Eenvoudig een donatie doen via IDeal.

We hebben een ANBI status. Daardoor kan je jouw gift aftrekken van de belasting tijdens de belastingaangifteAnbi nr 81274807

Doe een eenmalige donatie via IDeal. Gebruik het formulier hieronder.

Doe mee als Partner

Werk mee aan de toekomst van kinderen. Stichting Leergeld Breda is altijd op zoek naar partners. Partners kunnen bedrijven, instellingen, clubs of particulieren zijn, die via een financiële bijdrage, producten en diensten hun steentje willen bijdragen.

Bel of Whatsapp naar 076 5652720 om de mogelijkheden voor samenwerking te bespreken. Of mail naar info@leergeldbreda.nl.