Jarige Job

Niet van toepassing

Vader Peter wilde graag dat zijn dochter haar verjaardag kon vieren. Dat hij slingers kon ophangen en mooie ballonnen. Hij hoorde over Stichting Jarige Job en kwam na enig zoeken, op de website Samen voor alle kinderen (Sam&).

Hij heeft via de website een verjaardagsbox aangevraagd voor Sara. In de verjaardagsbox zitten alle benodigdheden voor een verjaardag. Wat lekkers voor thuis, een traktatie voor op school, versieringen zoals ballonnen en slingers, cadeautjes, een taart en glazuur, slagroom en kaarsjes. Peter had al voorpret als hij nadacht over het gezicht van Sara, als ze op haar verjaardag, de kamer binnen zou komen.

En wat een verrassing, niet alleen Sara kreeg een verjaardagsbox, maar ook haar broertje Pim, die een maand later 4 jaar werd. Want, wanneer je de verjaardagsbox voor één kind aanvraagt, dan geldt jouw aanvraag automatisch voor alle kinderen in jouw gezin van 4 tot 18 jaar. Wat een feest!

Bij de aanvraag voor de verjaardagsbox hier op de website lees je meer informatie over de verjaardagsbox en hoe hij wordt verstuurd.