Fiets

Niet van toepassing

Heeft jouw kind nog geen fiets om naar school, de sportclub of muziekvereniging te gaan? Heb je niet het geld om er een te kopen? Doe dan een aanvraag bij Stichting Leergeld Breda.

Wij werken samen met BikeRepairPoint Breda. Via deze fietsenwinkel kun je een tweedehands fiets krijgen. Door onze samenwerking met het ANWB kinderfietsenplan en andere donaties, kunnen we een goede kwaliteit fiets bieden. We werken ook met inruilfietsen. Is de fiets van je kind te klein geworden door een groeispurt of omdat je hem al langer dan 3 jaar geleden hebt gekregen, neem dan altijd even contact op, dan kijken we of we hem kunnen inruilen voor een groter model of een fiets waarmee je weer veilig de weg op kunt.

Rijdt jouw kind binnenkort ook op een fiets?

En let op: Er zijn weer veel fietsendieven actief. Zorg dat je fiets altijd op slot staat en in de stad in de fietsenstalling.

Is je fiets toch verdwenen, kijk dan altijd op de website Meld, Zoek & Vind - Nederland (verlorenofgevonden.nl) en doe aangifte bij de politie als je hem daar niet ziet staan. Leergeld Breda heeft altijd de aangifte nodig en een foto van de sleuteltjes, dan pas bespreken we of we een andere fiets gaan geven.