Jarige Job

Niet van toepassing

De verjaardag van je kind wil je uiteraard graag vieren. Maar heb je daar het geld niet voor? Stichting Leergeld en Stichting Jarige Job vinden dat alle jarige kinderen zich jarig moeten voelen op hun verjaardag. Daarom kun je via ons een Jarige Job verjaardagsbox aanvragen.

In de verjaardagsbox zitten alle benodigdheden voor een verjaardag. Namelijk wat lekkers voor thuis, een traktatie voor op school, versieringen zoals ballonnen en slingers, cadeautjes, een taart en glazuur, slagroom en kaarsjes.

Vul het aanvraagformulier gelijk (graag 3 maanden voor de verjaardag) in en ontvang voor jouw kinderen een Jarige Job verjaardagsbox. Wanneer je de verjaardagsbox voor één kind aanvraagt, dan geldt jouw aanvraag automatisch voor alle kinderen in jouw gezin van 4 tot 18 jaar.

We hebben wel een recent email adres nodig omdat je per mail bericht krijgt over de levering van de verjaardagsbox. Ben je niet thuis, dan krijg je van post.nl een Niet Thuis bericht via de mail. (let op, dit kan in de spam terecht komen). Bij Niet Thuis, is de verjaardagsbox nog een paar dagen af te halen bij het post.nl punt dat in de mail staat. Haal je hem niet op tijd op, dan wordt hij teruggestuurd. Wij kunnen daar dan niks meer aan doen.