Zwemles

Niet van toepassing

Wil jouw kind graag naar zwemles of vind jij het belangrijk dat je kind leert zwemmen? Met de Bredapas kun je je inschrijven bij zwembad de Wisselaar of Sonsbeeck. Je krijgt dan 90% korting op het lesgeld. De korting geldt niet voor de inschrijfkosten en het diplomageld. Op dit moment kun je daar nog een bijdrage voor vragen bij Stichting Leergeld Breda. Wij kunnen op dit moment ook nog een vergoeding geven voor de 10% eigen bijdrage van het lesgeld. 

Let wel: Leergeld vergoed de inschrijfkosten alleen als er van tevoren een aanvraag is gedaan bij Leergeld Breda en toestemming is gegeven én je kind minimaal 4 jaar is bij inschrijving voor de zwemles!

Overleg wel van tevoren even met ons, dan leggen we je uit hoe we dit doen en vertellen we je ook dat het bonnetje binnen 1 week naar Leergeld moeten worden geappt of gemaild. 

Samen met Jeugdfonds Sport & Cultuur, zorgen we dat kinderen kunnen leren zwemmen. Zorg dat je staat ingeschreven bij Leergeld Breda, dan kunnen we snel voor jou aan de slag.